ponedeljek, 31. december 2012

SPOROČILO 01.01.2013

Najprej bi rad želel vse najboljše v 2013 kateri vstrajate in me spremljate. Dobivam maile in nekateri ste odstopili ob moji krizi rezultatov, nekateri se niso držali lestvice vložkov, nekateri hočete ,da napišem na kraju  objav kadar je zadnja objava v dnevu.
Moram najprej povedat, da kriza rezultata je vedno lahko prisotna in se je ni moč izognit. Dogodki na terenu so zelo nepredvidljivi in sama izbira dogodkov je včasih zelo pestra. Sama tehnika igranja singlov ne predvideva krizo rezultata na daljši rok saj se igra več singlov z določenimi vložki.
Objavil sem lestvico vložkov napram banke, posamezniki banko morate prilagodit iz sredstev katere lahko pogrešate. Nekateri so začeli z banko 1000€ ampak ob krizi rezultata so odstopili, to ni dobro. Zato vedno povdarjam kadar se ustvari banka moramo računat, da ta sredstva lahko pogrešamo.Igranje singlov ne predvideva delanje profita na kratek rok, je igranje na dolgi rok.
Sprejemam tudi predlog in bom od danes naprej vedno napisal kadar bo zadnja objava, še več, če kateri dan ne bo objave bom tudi napisal.
Naš cilj je povečati banko za 100% in potem nadaljevati z vložki banke 1000€ z drugačno taktiko, taktiko zavarovanja.
Upam, da v nekem obdobju nam to uspe.Lp

Ni komentarjev:

Objavite komentar