nedelja, 6. april 2014

06.04.2014/OBVESTILO

Pozdravljeni, eno pišem, drugo delam, bil lahko rekel za včerajšnji dogodek kateri nam je pokazal zobe z kar zajetnim minusom. Igranje na borzi rabi celega človeka, pomeni, da z časa igranja ne delamo nič drugo, se ne ukvarjamo z različnimi stvarmi in prav to se je včeraj zgodilo. Zamudil sem vse opcije igranja katere bi moral v drugem polčasu postorit in takoj sledi kazen. Zamudil, pomeni, da so me na terenu prehiteli, prehiteli pa samo zaradi iztočasno opravljanja drugega dela. Kvote v tem primeru niso bile več uporabne in zadeva se je končala precej klavrno.Pri dogodku Dukla Prag : Plzen 0:3 je izrecno moja napaka, napaka katere si ne moremo privoščit ampak včasih nastopi višja sila za katero ne moremo predvidevat in tudi to je del igranja.
Pri iskanju standarda sem trenutno v fazi odločanja med dvema marketoma, enega bo treba izločit in nimam še prave slike kateri bi to naj bil.V nadaljevanju bom v iskanju standarda posvečal pozornost v projektu prej omenjeni fazi izločitev enega marketa v SHEMI in začel fazo iskanja nastavitve profita v posamičnih marketih. V fazi projekta iskanja standarda lahko zasledimo v objavah odstopanja glede uspeha in neuspeha, glede na to, da so v delu rezne opcije, kombinacije ali kombiniranje raznih marketov z raznimi opcijami igranja, bodo v nadaljevanju taka odstopanja še bolj izražena.
Sporedno servis pošilja obvestila osebam z katerimi je imel v nekem obdobju kontakt o priključitvi k članstvu BTS-mija05 in priključitev ni bila sprovedena zaradi raznih razlogov. Še enkrat povdarjam, SHEMA in potek igranja z pomočjo SHEME na borzi Betfair je in bo mogoče pridobit le z članstvom servisa BTS-mija05.
Zraven Bet-Trade-SHEME-mija05 katera je bila izdana pred kratkim in je neka osnova za iskanje standarda, bo servis v prihodnosti izdal še dve SHEMI. Ena bo STANDARD SHEMA za katero bo veljalo, da bo še prilagojena članom servisa in bo dostopna glede na višino vložka in igranja vsem članom servisa. In izšla bo SHEMA katero bom prilagodil izrecno za igranje servisa ali meni osebno z imenom SHEMA-mija05.Projekt bo zaključen z izdajo SHEMA-mija05.Člani servisa bodo dobili oba izvoda.

Lep pozdrav, mija05


Ni komentarjev:

Objavite komentar