sreda, 14. september 2016

PROJEKT " VEM "













Pozdravljeni !  


V nadaljevanju mojega dela bo projekt »VEM« samostojen projekt kar pomeni, da se bo moje delo preusmerilo na posameznike, delo z posamezniki kateri so sodelovali v projektu in so določeno znanje izgubili zaradi višje sile ali neaktivnosti ter bodo hoteli znanje obnoviti in delo z osebami kateri bodo nakazali zanimanje za igranje z pomočjo SHEME na borzi BETFAIR.

Delo ali sam projekt bo organiziran preko povezave SKYPE, pogovorno in pisno z vpogledom na moje namizje z programom tečaja ali mini tečaja za osebe kateri so že prisotni v projektu SHEMA za obnovitev znanja. Za projekt »VEM« sem odprl nov elektronski naslov katerega bom uporabljal za časa tečaja v projektu »VEM«


Ob prijavi se pridobi ponudba z vsebino tečaja, sledi pozdravno sporočilo z naslovom povezave kontakta SKYPE. Postavitev povezave preko SKYPE portala z pogovornim kontaktom. Določitev termina tečaja. Pri terminu tečaja upoštevam obveznosti tečajnika v zasebnem življenju in se prilagajam izbranemu terminu tečajnika. Tečaj je možen vse dni v tednu, tudi v soboto in nedeljo. Izbrana ura tečaja z posameznikom ni omejena in se lahko izbere po želji tečajnika. V primeru, ko je tečaj že v fazi praktičnega dela in se rabi neki dogodek igranja katerega se spremlja v samem tečaju, se ura tečaja prilagodi terminu igralnemu času dogodka.

Projekt »VEM« bo zaradi nemotenega delovanja potekal po terminih. V enem terminu katerega bom določil, bo sprejetih največ pet tečajnikov, za vsak dan v tednu en tečajnik in vikend sobota, nedelja za rezervo v primeru, da kdo od tečajnikov med tednom je zaseden. V primeru, da dnevi niso zasedeni in v nekem obdobju je manjše število tečajnikov, lahko tečajnik si določi več dni v tednu za izvedbo tečaja.

Projekt »VEM« v primeru prezasedenosti podpira rezervacijo tečaja za drugo obdobje, pomeni, da si ob zasedenosti termina oseba lahko rezervira drugi termin tečaja. V tem primeru se pridobi obrazec za rezervacijo katerega oseba izpolni z datumom termina rezervacije.

Po končanem tečaju se povezava SKYPE ne prekine, oseba ali tečajnik pridobi zraven posamične povezave še povezavo SKUPINA, skupna povezava vseh oseb in povezavo v pogled SEANSE  »VEM«  kateri je obvezen del programa za tečajnike.

Namen projekta »VEM« je, obnovitveni tečaj zraven virtualnega treninga igranja preusmeriti osebe v igranje z pravim denarjem in namenjen novim osebam katere bodo pokazale zanimanje za igranje z pomočjo SHEME pridobitve znanja z obveznim tečajem , treningom z virtualnim igranjem, preusmeritev igranja z pravim denarjem kateri se bo odvijal v portalu povezave SKYPE pod naslovom »VEM«.

Projekt »VEM« podpira za posameznike štiri povezave SKYPE kontakta.

1.     Posamični kontakt z osebo in projektom  »VEM« ( izvajalec-tečaj Stanko- mija05 )
2.     Skupni kontakt vseh oseb v projektu »VEM«, ime kontakta SKUPINA ( virtualni prikaz igranja vseh oseb-trening igranje-prikaz in razvijanje možnih novih prijemov za časa igranja dogodka oseb v tem portalu- prikaz raznih možnih taktik igranja za časa igranja nekega dogodka. )
3.     Kontakt oseb v projektu »VEM«, ime kontakta »VEM.
4.     Kontakt oseb v projektu »VEM« ime kontakta SEANSE VEM.

 
Novost v projektu za razliko projekta SHEMA  je video podpora odigranih nekaterih dogodkov v programu tečaja in takojšen kontakt preko SKYPE portala še pred izpolnitvijo obveznosti morebitnega tečajnika ali osebe v postopku vključevanja v projekt " VEM ".
 
Za vsa morebitna vprašanja sem dosegljiv na naslovu;



Lep pozdrav

Stanko




Ni komentarjev: