torek, 13. junij 2017

KONČANA SEZONA 2016-2017

Pozdravljeni, kar nekaj časa se nisem javil, bil sem odsoten tudi neko obdobje zaradi višje sile. Nogometna sezona 2016/2017 se je v glavnih ligaških tekmoivanjih končala. Vemo, v tej sezoni smo izgubili kontakt z borzo Betfair in se posledično osredotočili na stavnico Bet365 z raziskovanjem ponudbe, možnosti igranja na stavnici. Stavnico smo v tem obdobju kar dobro spoznali saj prej nam je služila kot podpora igranja na borzi Betfair. Uspelo nam je tudi izdelat tabele za spremljavo igranja na stavnici. Kot največji uspeh štejem spremljanje z tabelo za spremljavo taktike igranja enega gola z katerim smo vedno imeli težave pri igranju SHEMA na borzi saj z izdelavo tabele imamo dober pregled glede možnega profita in višino vložka na mix opcije enega gola.

Kaj bi bilo dobro povedat glede stavnice, sigurno to ni borza, enostavno na stavnici je potrebno zadeti kaj se igra saj tu nimamo opcije LAY kot na borzi, tudi občutek, da lahko prodajamo neke opcije ali se posložujemo KEŠ AUT opcije, sta ti dve opciji omejeni in se nikakor ne more primerjat z borzo. Vseeno se lahko igra tudi na stavnici. V tem obdobju raziskovanja stavnice Bet365 se je izkazalo, da lahko na stavnici igramo SINGL dogodke, DUBL dogodke, igranje na KOTE-kornerji. Za vse opcije igranja so se izdelale EXCEL tabele za spremljavo z katerimi imamo popolni nadzor nad dogajanjem nekega dogodka, še več, za primer SINGL igranja si lahko sami določimo procent izgube v primeru, da nam dogodek se ne odvija kot smo singl nastavili, enostavno povedano, z tabelami za spremljavo imamo nadzor nad dogajanjem podoben kot pri igranju SHEME na borzi Betfair.



Kaj se tiče stavnice Bet365 raziskovanja v projektu Bet365Vem je končano. V nadaljevanju mojega dela se začne projekt "VEM" z opcijo prvega obdobja " VSEM ENAKE MOŽNOSTI" delo z posamezniki kateri bodo nakazali zanimanje za projekt Bet365Vem in igranje z pomočjo SHEME na borzi.




Delo ali sam projekt bo organiziran preko povezave SKYPE, pogovorno in pisno z vpogledom na moje namizje z programom tečaja ali mini tečaja za osebe kateri so že prisotni v projektu SHEMA za obnovitev znanja. Za projekt »VEM« sem odprl nov elektronski naslov katerega bom uporabljal za časa tečaja v projektu »VEM«


Ob prijavi se pridobi ponudba z vsebino tečaja, sledi pozdravno sporočilo z naslovom povezave kontakta SKYPE. Postavitev povezave preko SKYPE portala z pogovornim kontaktom. Določitev termina tečaja. Pri terminu tečaja upoštevam obveznosti tečajnika v zasebnem življenju in se prilagajam izbranemu terminu tečajnika. Tečaj je možen vse dni v tednu, tudi v soboto in nedeljo. Izbrana ura tečaja z posameznikom ni omejena in se lahko izbere po želji tečajnika. V primeru, ko je tečaj že v fazi praktičnega dela in se rabi neki dogodek igranja katerega se spremlja v samem tečaju, se ura tečaja prilagodi terminu igralnemu času dogodka.

Projekt »VEM« bo zaradi nemotenega delovanja potekal po terminih. V enem terminu katerega bom določil, bo sprejetih največ pet tečajnikov, za vsak dan v tednu en tečajnik in vikend sobota, nedelja za rezervo v primeru, da kdo od tečajnikov med tednom je zaseden. V primeru, da dnevi niso zasedeni in v nekem obdobju je manjše število tečajnikov, lahko tečajnik si določi več dni v tednu za izvedbo tečaja.

Projekt »VEM« v primeru prezasedenosti podpira rezervacijo tečaja za drugo obdobje, pomeni, da si ob zasedenosti termina oseba lahko rezervira drugi termin tečaja. V tem primeru se pridobi obrazec za rezervacijo katerega oseba izpolni z datumom termina rezervacije.

Po končanem tečaju se povezava SKYPE ne prekine, oseba ali tečajnik pridobi zraven posamične povezave še povezavo SKUPINA, skupna povezava vseh oseb in povezavo v pogled SEANSE  »VEM«  kateri je obvezen del programa za tečajnike.

Namen projekta »VEM« je, obnovitveni tečaj zraven virtualnega treninga igranja preusmeriti osebe v igranje z pravim denarjem in namenjen novim osebam katere bodo pokazale zanimanje za igranje z pomočjo SHEME-Bet365Vem pridobitve znanja z obveznim tečajem , treningom z virtualnim igranjem, preusmeritev igranja z pravim denarjem kateri se bo odvijal v portalu povezave SKYPE pod naslovom »VEM«.

Projekt »VEM« podpira za posameznike štiri povezave SKYPE kontakta.

1.     Posamični kontakt z osebo in projektom  »VEM« ( izvajalec-tečaj Stanko- mija05 )
2.     Skupni kontakt vseh oseb v projektu »VEM«, ime kontakta SKUPINA ( virtualni prikaz igranja vseh oseb-trening igranje-prikaz in razvijanje možnih novih prijemov za časa igranja dogodka oseb v tem portalu- prikaz raznih možnih taktik igranja za časa igranja nekega dogodka. )
3.     Kontakt oseb v projektu »VEM«, ime kontakta »VEM.
4.     Kontakt oseb v projektu »VEM« ime kontakta B-B-Betfair-Bet365.
Za vsa morebitna vprašanja sem dosegljiv na naslovu;



Lep pozdrav

Ni komentarjev:

Objavite komentar