četrtek, 7. junij 2012

EURO 2012


Kako hitro čas beži, jutri se spet začne nogometni spektakel EURO 2012.
Za tekmovanje EURO 2012 in uspeh posamezne reprezentance je značilna kolektivna igra ampak vedno se izkaže prisotnost biznisa, nekateri igralci, kot vedno, bodo si zviševali lastno ceno. Prav zaradi kolektivnega duha igralcev in kolektivne igre dajem največ možnosti Nemčiji, da dvigne zmagovalni pokal za leto 2012.
Kaj pomeni tako tekmovanje za nas kateri se ukvarjamo z prognozami in igranjem na Betfairu. Predvsem moram opozoriti, da take tipe turnirjev kot je SP in EURO kjer sodelujejo reprezentance je zelo zelo težko napovedovat. Težavna stopnja prognoze je na najvišji stopnji, veliko je dejavnikov kateri vplivajo na potek uspešnosti prognoze in sigurno na prvo mesto lahko dajemo igranje turnirskega tipa kjer forma igralcev zelo niha od tekme do tekme, na drugo mesto dajem taktiziranje posamičnih reprezentanc katere se vejo obnašat in taktizirat čez celi poteg turnirja in tako taktiziranje bo zelo vplivalo na izide posamičnih tekem,tretji dejavnik, katerega sem že omenil je zanemarjanje kolektivnega duha s strani posamičnih igralcev z namenom dvigovanje lastne cene.
Tako nam navadnim smrtnikom ostane le spremljanje posamičnih reprezentanc, poškodbe igralcev,forma, statistika in skratka čim več informacij do katerih lahko pridemo v toku turnirja.
Upam,da bomo uspešni.
Na mojem bloggerju zraven že standardne opcije igranja, bom posredoval napovedi katere bodo zajemale naslednje opcije:
Legenda:
D- dogodek
HT- izid polčasa
TRH-točen rezultat polčasa
 FT-konec izida dogodka
TRF- točen rezultat konec dogodka
 STG- strelci golov
Srečno vsem do jutri.





Ni komentarjev: