četrtek, 12. julij 2012

EUROPA LIGA - KVALIFIKACIJE




D:








RAV: 130€ - 70% - 30%
HT: X
TRH: 0:0/1:0
FT: 1
TRF: 1:0/2:0
STG:

RAV: 70% »91€« - 30% »39€«
Lay  FK BAKU@1,95 for 91€
Back 0:1@8,4 for 17,73€
Back 0:2@10,5 for 14,18€
Back 0:3@21 for 7,09€

Citat Sobota info:

Mura bo danes zvečer iskala napredovanje v drugi krog kvalifikacij za Ligo Europa. Črno-belim bo nasproti stal Baku, proti kateremu so se muraši na prvem srečanju dobro zoperstavili. Domače bo podobno kot v Azerbajdžanu vodil dvojec Feri Cifer - Damjan Ošlaj, tudi tokrat pa ju z njunimi varovanci čaka težko delo.
"V prvo tekmo smo šli z željo, da ne prejmemo zadetka in to nam je uspelo. Toda tisto je bil le prvi polčas, drugi nas čaka v Lendavi. Baku ima v svojih vrstah veliko dobrih nogometašev, zato si vsekakor zaslužijo spoštovanje. Cel teden smo se dobro pripravljali na nasprotnika in verjamem, da bomo tudi tokrat čim bolje predstavljali Muro in celotno Slovenijo. Zmagovalca bodo odločile malenkosti," meni Cifer.
Mrežo ohraniti nedotaknjeno
Poveljnik črno-bele vojske bo tudi jutri Fabijan Cipot, ki si podobno kot na prvem srečanju želi, da bi s soigralci svojo mrežo ohranili nedotaknjeno. "Imamo ekipo, ki bo tako kot vedno igrala s srcem. To smo pokazali tudi na prvi tekmi v Bakuju. Spoštujemo vsakega nasprotnika, kar pa ne pomeni, da se ga bojimo. Ne nazadnje smo tudi v minuli sezoni pokazali, da se lahko kosamo z vsakim. Pripravljali smo se dobro, iskali bomo svoje priložnosti, pomembno pa je, da tudi tokrat naša mreža ostane nedotaknjena," pravi Fabi, ki glede rezerv v igri odgovarja: "O tem bi se dalo debatirati. Glede na težave, ki smo jih imeli pred prvo tekmo, se morda nismo uspeli maksimalno pripraviti, tokrat bo temu drugače. Morda sta naši prednosti tudi vreme in naravna travnata površina".
Zanima jih samo napredovanje
V taboru Bakuja so pred srečanjem z Muro bržkone že videli napredovanje, za katerega pa se bodo morali krepko potruditi. Gostujoči trener Novruz Azimov meni, da rezultat iz prve tekme ne bo igral vloge. "Ne glede na rezultat iz prve tekme je naš cilj napredovanje v drugi krog. Kar je bilo na prvi tekmi, ni več pomembno. Seveda nisem ravno zadovoljen s predstavo svojih varovancev, toda upam, da bo tokrat bolje," pravi trener Bakuja, obrambni nogometaš Deniss Ivanovs pa dodaja: "Muro vsekakor spoštujemo. Jutri bomo dali vse od sebe in pričakujemo, da bomo mi na koncu tisti, ki bodo slavili".
Moram napisat, da ne bo prednosti domačega terena, stadion v Fazanariji nima nočne razsvetljave in se bo igralo v Lendavi,gostje še zdaleč niso slaba ekipa in po kakovosti in kvaliteti igralcev imajo prednost ampak dober rezultat Mure05 na gostovanju ( 0:0) daje upanje Murašem,upam, da z eno umirjeno igro in potrpežljivostjo lahko Muraši iztržijo najmanj enajstmetrovke, če že ne napredovanje v realnem času, pričakujem trdo tekmo in upam , da Mura ne bo brezglavo si zadala cilj po zadetku, kontra Bakuja je moćno orožje.
Na hitro do profita za + 14,85€ dalje bomo videli.Ja, dobro so se odrezali, jaz sem najprej lay 2:1 in tik pred drugim golom prodal za + 75,02€ danes.



Ni komentarjev: