četrtek, 9. avgust 2012

EUROPA

D:















RAV: 13€ - 70% - 30%
HT: X
TRH: 0:0/0:1
FT: 2
TRF: 0:3/0:2
STG:

RAV: 70% »,9,10€« - 30% »3,90€«

Back HT/FT X/2 @ 5,1for 9,10€

Back 0:3@9,4 for 2,02€
Back 1:3@13,5 for 1,41€
Back 2:3@40 for 0,47€
Vemo, prva tekma za zelenim stolom registrirana 3:0 za Muro05, tako daleč še Mura v svoji zgodovini na Evropskem terenu nikoli ni prišla. Priložnost je velika ampak gostje so za klaso eli dve kvalitetnejša ekipa. Res je, trije goli prednosti je dober kapital in z neko strpno disciplinirano igro lahko uspejo. Moje mišlenje je, da z obrambno taktiko je tekma že vnaprej izgubljena, močnejši srednji red domačih z pokrivanjem nekaj prek sredine, obramba nekaj više proti sredini, bi po mojem bila danes opcija Mure05 in tako nasprotnika presenetiti, skratka nasprotnika delat nervoznega tudi z prepovedanimi položaji ali ofsajdi. Gostje nimajo kaj čakat, imajo tri razlike in se jim bo zelo mudilo, z pametno igro - nikakor bunker domačih, lahko uspejo. Kaj bo trener Cifer izbral bomo videli.
Jaz upam, da tile mladi igralci imajo tolko sape za prvi polčas brez zadetka, kaj bo v drugem, je velik vprašaj. 
Že v drugi minuti 0:1, bo rdeči karton usoden za Arsenal, šel sem v manever back 2,5 gola v 37 minuti pri rezultatu 0:1 samo tolko ,da pokrivam vložek.
Igral sem lay Arsenal pri rezltatu 0:1, rdeči karton in kvota je narasla, sem nekaj časa čakal na izenačenje in sedaj v drugem polčasu ne verjamem kaki pritisk Mure za izenačenje pri igralcu več in sem se odločil prodat za + 9,43€.
Inter: Hajduk 0:1 še v 35 minuti, kvota za zmago v polčsu hajduka seveda precej visoko, še vedno 1,43,to koristim, ni neka volja Intera za izenačenje, imajo veliko prednost še iz Splita in igrajo maltene trening tekmo, back HT Hajduk pri rezultatu 0:1 in prodaja za + 17,46€
Danes + 26,99€

Sobota info:

Mura 05 bo drevi v Ljudskem vrtu branila tri zadetke prednosti proti kijevskemu Arsenalu. Z morebitnim plasmanom v četrti krog kvalifikacij za Ligo Europa, bi črno-beli nato najverjetneje dobili zveneče evropsko ime.
Vsakdo mora dati maksimum
Nogometaši iz Fazanerije so se na današnji dvoboj pripravljali kot na vsako drugo srečanje, zavedajo pa se, da jih danes čaka peklensko delo. "Čeprav je UEFA rezultat spremenila v našo korist to ne pomeni nič, če ne bomo pravi na igrišču. Čaka nas zares težka tekma, v kateri moramo biti maksimalno borbeni in taktično disciplinirani, vsak posameznik pa mora dati vse od sebe. Le tako bomo lahko ohranili prednost, ki nam je bila dodeljena," je pred srečanjem povedal trener Feri Cifer. Kako pomembno je to srečanje za te mlade igralce pričajo tudi naslednje besede: "Pred to generacijo je izredno velika priložnost. Priložnost, ki je ni imela še nobena generacija Mure. Upam, da bodo glave na pravem mestu in da dokončamo delo pred našimi navijači".
Kapetan ekipe Fabijan Cipot pravi, da si črno-beli na današnjem srečanju želijo ostati neporaženi. Meni, da bo potrebno zabiti vsaj en gol, svojo mrežo pa želijo ohraniti nedotaknjeno. "V kolikor bomo prejeli zadetek, naj se to zgodi čim kasneje. Dobro je tudi to, da bomo tekmo odigrali v popolni zasedbi, saj se vračata Fajić in Horvat. V njiju imamo tudi sami skriti orožji. Res je, da je Arsenal kvalitetna ekipa s kvalitetnimi posamezniki kar so dokazali v Kijevu. Kar se tiče nas, ni pomembno kako se kdo piše, glavno je da ne odstopa od našega sistema, ne beži pred odgovornostjo in disciplino v igri. Če bomo odigrali kot znamo, potem mislim, da napredovanje ne bo vprašljivo," pred povratnim dvobojem razmišlja Cipot, ki bo tudi danes prvi komandant obrambe.
Sto tisoč dolarjev za vsak zadetek
Na drugi strani so Ukrajinci zaradi odločitve UEFE kakopak jezni in kot kaže še bolj motivirani. No, ne manjka pa niti arogance, ki je bila prisotna na včerajšnji tiskovni konferenci. Tako je gostujoči trener Leonid Kuchuk na prvo vprašanje kaj meni o jutrišnji tekmi kratko in posmehljivo povedal: "Igrali bomo nogomet". Kasneje je ob vprašanjih novinarjev povedal nekoliko več, jasno pa je bilo, da je prepričan v zmago in napredovanje svojih varovancev.
Sicer pa iz Arsenala prihaja še ena zanimiva vest. Predsednik kluba Vladim Rabinovich bo namreč za vsak dosežen zadetek med igralce razdelil sto tisoč dolarjev. Legendarni kapetan gostov Maxim Shatskikh pravi, da o nagradi ne razmišljajo. "Naše delo je, da damo svoj maksimum na igrišču, s takšnimi stvarmi pa se ne obremenjujemo. Verjamem, da bomo jutri uspešni," je na včerajšnji tiskovni konferenci dejal Shatskikh.

Ni komentarjev: