sobota, 18. junij 2016

EP- 2016












Pozdravljeni, Evropsko prvenstvo je v polnem razmahu in po pričakovasnju je precej taktiziranja v začetni fazi igranja. Za igranje z pomočjo SHEME začetni dvoboji niso primerni zaradi taktiziranja ekip za napredovanje in se ne dogaja na terenu kaj dosti glede sprememb rezultata saj vsaka ekipa ima svojo računico in je taktiziranja precej. Glede na taktiko TREJDANJA  nam takšna taktiziranja ne odgovarjajo in težko pariramo dogodkom na terenu. V nadaljevanju pričakujem, da se bo stanje na terenu izboljšalo glede taktiziranja saj se bodo začeli igrati dogodki pri katerih za nekatere ekipe ne pride v poštev taktiziranje ampak le boj za napredovanje.Včeraj smo lahko že videli dogodka katera iztopata po številu zadetkov in pri tako nastavljeni ponudbi kvot borze pomeni za SHEMO - MAM popoln uspeh. Nekaj dogodkov sem vseeno igral že v začetku prvenstva ampak bolj kot gledalec saj med samim igranjem dogodkov v začetni fazi prvenstva nisem imel kaj dosti početi glede na taktiziranja reprezentanc.





Ligaška tekmovanja so več ali manj končana ampak se najdejo še kakšni dogodki, doigravanja, z katerimi popravljam uspešnost neuspešnosti začetnega igranja EP -2016.





Toliko na kratko, EP -2016 se nadaljuje. Začne se faza tekmovanja kjer bodo nekatere ekipe morale igrati na polno nam daje garancijo dogodkov z več tempa v sami igri reprezentanc za katere velja biti ali ne biti in z tem bolj zanimive dogodke tudi za igranje na borzi Betfair.

Ni komentarjev: