petek, 3. junij 2016

KS

Danes so še člani servisa BTS dobili kratko sporočilo;



Pozdravljeni, danes 03.06.2016 boste dobili dokumente končnega produkta v projektu SHEMA z izdelano SHEMO – MAM, v primeru, da ne bom danes utegnil, boste dobili dokumente sigurno jutri 04.06.2016. Članom servisa BTS  pošiljam končni produkt prej kot pa bo uradna izdaja. Uradna izdaja bo 18.08.2016  z najavo na mojem BLOGERJU  http://mija05.blogspot.si/
Namen predčasne pridobitve dokumentov končnega produkta je ,da se prej lahko seznanite in pripravite za novo sezono ligaških tekmovanj v 2016/2017.
Z današnjim dnem se bo projekt SHEMA  zaprl. V ta namen bodo tudi nekatere spremembe v kontaktih SKYPE  in jih bom urejal sproti.
1.       Ime kontakta BTS  kjer smo vsi člani servisa BTS se bo spremenilo v ime  SKUPINA.
2.       Posamični kontakti bodo ostali nespremenjeni.
3.       Za projekt VSEM ENAKE MOŽNOSTI pod imenom »VEM« bo odprti nov kontakt pod imenom »VEM«.
Kontakt SKUPINA bomo uporabljali za razna vprašanja, debate za morebitna igranja ali treninge z virtualnim denarjem.
Posamični kontakt , že samo ime pove, da je namenjen kontakt z mano in posameznikom.
Za novi projekt v mojem nadaljevanju bom odprl kontakt »VEM«.  Ta kontakt bo odprt za osebe katere se bodo priključile projektu »VEM« in bo prisotnost v tem kontaktu za tečajnike obvezna in za osebe kateri bodo izrazili željo za OBNOVITVENI TEČAJ in bo tudi prisotnost obvezni del mini tečaja in za osebe kateri bodo izrazili željo v pogled SEANS igranja z pravim denarjem ampak pogojen bo z predhodnim preverjanjem znanja branje SHEME  in vpisa v tabelo.
V novem projektu » VEM » mi bo cilj ,da se v tem kontaktu zberejo osebe kateri bo namen izboljšati procent uspešnosti bivših članov servisa BTS  in novih oseb kateri bodo izrazili željo za igranje z pomočjo SHEME na borzi BETFAIR.
Z projektom »VEM« bom uradno začel 15.09.2016, neuradno pa že takoj po sprejemu končnega produkta v projektu SHEMA še članov servisa BTS kateri bo ob pridobitvi dokumentov ugasnil in se bodo začele priprave na nov samostojen projekt »VEM«.
Lep pozdrav.
Stanko


Ni komentarjev: