sreda, 22. oktober 2014

ISKANJA STANDARDA

Imamo zanimiv rezultat z enim zadetkom, v primeru, da bi padel gol za 1:1 bi rezultat uspeha bil minus 1,77€, moram napisat,da se SHEMA sestavlja kjer lahko prilagodimo nastavitve glede na dogodek in v večini se pojavljajo tudi prodaja kar pomeni ,da nam SHEMA pokaže pri določenih rezultatih obvezno prodajo in prodaje za katere se sami odločamo, pomeni ,da v sestavi SHEME katero sestavljam bodo prodaje del odločitve posameznika kako se bo odločil. Dajem kar dosti možnosti osebnih odločitev pri STANDARD SHEMI kot sem že prej napisal z prodajami katere pač se ob določenem rezultatu morajo izvesti saj druge možnosti ni, če hočemo zadevo zaključit z plusom in odločitve posameznika kjer bo vsak sam se odločil ali sprejme tveganje ali z prodajo zaključi z igranjem dogodka.



Prvi dogodek je že ena od prilagojenih nastavitev glede na dogodek, mi smo v teh letih sestavljali kar nekaj SHEM in nam take prilagoditve ne bodo delale težave, tudi odločitev tveganja je bila osebna odločitev in v tem primeru se je dobro izšlo.


Drugi dogodek je primer obvezne prodaje, rezultat kateri se je pojavil ob polčasu nam ne daje možnosti boljšega končnega uspeha glede na sestavljeno SHEMO in nas pelje v obvezno prodajo.
Neka osnova se že kaže, v igri je tudi novi market katerega do sedaj nismo uporabljali, še je v opazovanju, še se išče primerno sorazmerje profita glede na višino ostalih vložkov v primeru, da bo ta market v igri. Ko bo osnova SHEME določena, sledijo nastavitve profitov. Trenutno imam nastavljene profite na nivo kjer ni kake bistvene razlike med marketi, bom pa sigurno najprej v nadaljevanju zmanjšal višino profitov na vseh marketih in začel uskladitev višine profitov med posamičnimi marketi.Kaj več o nastavitvah, ko bomo že imeli osnovo SHEME sestavljeno, markete določene in bo sledilo testiranje SHEME. Upam, da kmalu saj se vidi, da pri sestavi SHEME imamo precej izkustva in sestava SHEME poteka hitreje kot običajno.


Spet zanimiva situacija in zadetki spet na kraju dogodka, nekaj marketov predčasne prodaje in v primeru da bi ostalo 1:1 je rezultat minus 1,53€, pomeni ,da nimam profite dobro nastavljene ampak vidi se kje bom moral popravit. Zadetek za zmago Arsenala spremeni rezultat iz minimalnega minusa v plus, brez besed.

Ni komentarjev: