četrtek, 9. oktober 2014

TEKST

TEKST KATERI SEM POSLAL VSEM ČLANOM SERVISA IN ČLANOM PRISTOPA K PONUDBI.

Pozdravljeni, igram drugo tabelo STANDARDA –A/B, sem nekje na polovici tridesetih dogodkov. Še vedno imam probleme glede izbire dogodkov in ne kaže dobro, rezultati so pod pričakovanjih in kakor sem že omenil, določeni profiti se ne ujemajo v SHEMI, uskladitev profitov ali izgub je z tabelo možnih rezultatov tako usklajena, da nimamo možnosti manevra z dodatnimi vlaganji izpeljati SHEMO v pozitiven rezultat. V primeru, da dodatna vlaganja izpustimo, nam pa spet pri določenih rezultatih manjkajo. Enostavno povedano, premalo tvegamo in določeni vložki so na nekaterih marketih preveliki tudi zaradi opcije 0+. SHEMA- A/B ni bila testirana, okvirno sem vzel markete z opcijami kod neko kopijo SHEME igranja svetovnega prvenstva katera je odlično se izkazala ampak razmerje kvote CS 0:0 nekje 10 ali pod 10 in z kombinacijo kar precej zadetkov  pri večini dogodkov, je bil uspeh popoln. Ligaško tekmovanje kakor se je izkazalo je nekaj drugega in kakor opažam v kombinaciji dobro usklajenih profitov z pomočjo tabele možnih rezultatov se v večini ne izide, sorazmerje profita in izgub je porušeno, tudi manevri za prodaje so v večini onemogočeni. To so ugotovitve do sedaj, jaz bom nadaljeval z testiranjem, tabelo bom izpolnil, naslednjo tabelo testov bo zraven že remont SHEME. V primeru, da se v SHEMI  kaj spremeni, bom seveda poslal vsakemu spremembo.
Hkrati se pripravljam na sestavo SHEME-C  in SHEME-mija05. SHEMO-C imam v programu sestavit na način, da bi dogodki se igrali večinoma vsi, paleto ponudbe ali igranja dogodkov bi povečali. Možnost ,da z SHEMO-C odpadeta SHEMI –A/B in se dobi STANDARD. Za SHEMO- mija05 še ni čas za bilo kakšne napovedi ampak ,ker se dela tudi na tem projektu  so v igri spremembe predvsem v številu marketov v igri, ne bo določen profit ampak določen bo vložek na posamične opcije kateri ne bo enak, SHEMA- mija05 bo KLASIČNO TREJDANJE NA BORZI kjer bomo imeli kar precej taktik in odločitev katere bodo odvisne kakor vedno od poteka dogodka. Pri SHEMI –mija05 bo potreben mini tečaj za vse in vsak bo imel na voljo en teden ampak  o tem kaj več drugič saj še nismo tako daleč. Toliko okvirno sem napisal kaj nas čaka v nadaljevanju.
Začnejo se igranja na državni ravni, kvalifikacije EP 2016, verjetno bo prišlo do pavze in tudi pavze glede objav v tem času.
Lep pozdrav.


Ni komentarjev: